Vše pro organizaci úložných prostor 420 777 793 359 info@garagepro.cz Facebook Instagram

Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení

  1. Správcem osobní údajů podle čl.4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně
    fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen
    „GDPR“) je Eurotex Trading, s.r.o., IČ: 278 78 031 se sídlem Levského 3194/21, 143 00, Praha 4 (dále jen
    „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:
    Adresa: Libeň 196, 252 41, Praha západ
    Email: info@garagepro.cz
    Telefon: +420 777 793 359
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě,
    identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo nebo nepřímo identifikovat, zejména
    odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo
    jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo
    společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě
    plnění Vaší objednávky.
  2.  Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • Plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl.6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • Oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení
      a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání
      obchodních sdělení a newsletterů) podle čl.6 odst.1 písm. a) GDPR ve spojení s paragrafem 7 odst. 2
      zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce
      zboží nebo služby.
  2.  Účelem zpracování osobních údajů je
    • Vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a
      správcem, při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení
      objednávky (jméno, adresa, kontakt) poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a
      plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany správce plnit,
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl.22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
    • Po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem
      a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15ti let od ukončení smluvního vztahu)
    • Po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let,
      jsou–li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • Podílející se na dodání zboží (PPL CZ s.r.o.) / služeb/ realizaci plateb na základě smlouvy
    • Zajišťující služby provozování e-shopu (Lubomír Takáč, webmaster) a další služby v souvislosti
      s provozováním e-shopu,
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizace.
    Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb/cloudových služeb.

VI.
Vaše práva

  1. 1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • Právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • Právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl.18 GDPR,
    • Právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • Právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • Právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
    • Právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce
      uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo
    porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového obchodu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany
    osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2.  S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře.
    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém
    rozsahu přijímáte.3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých
    internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši emailovou adresu, kterou
    jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Zavřít menu
×
×

Košík